لیزرتراپی لیزر درمانی کم توان و پرتوان در تهران فیزیوتراپی لاله

· 1 min read
لیزرتراپی لیزر درمانی کم توان و پرتوان در تهران فیزیوتراپی لاله

لیزرهای درمانی معمولاً در کلاس ۳B، لیزر درمانی کم توان با قدرت کمتر از ۵۰۰ مگاوات و کلاس ۴، لیزر با شدت بالا با قدرت ۵۰۰ مگاوات و بیشتر قرار دارند. علاوه بر فیزیو تراپی زانو با لیزر از این دستگاه درمانی می توان برای عارضه های دیگری که در زیر به آن ها اشاره کرده ایم نیز استفاده کنیم. بهترین متخصص ارتوپد معولا برای درمان به وسیله لیزر بین 5 تا 8 جلسه را تجویز می نماید که اکثر بیماران بعد از جلسه سوم و نهایتا جلسه چهارم می تواند متوجه تغییرات کوچکی شوند که اگر دوره درمان را به طورکامل بگذرانند بهبودی خود را به طور کامل بدست خواهند آورد. علت زانو درد شدید بستگی به عوامل مختلفی دارد و پزشک با توجه به علت آن اقدام به درمان می کند. اما برخی دیگر از دردهای زانو را باید جدی گرفت و درصدد درمان آن ها بر آمد. در برخی موارد پس از جراحی تعویض مفصل همچنان درد باقی مانده که در این مقاله به علت درد بعد از تعویض مفصل زانو می پردازیم.
استفاده از مسکن هایی نظیر استامنیفون، ایپوبروفن و ناپروکسن به کاهش درد کمک می کند. این امر، محیطی بهینه برای ترمیم ایجاد کرده و  باعث کاهش التهاب، تورم، اسپاسم ماهیچه، سفتی و درد می شود. منبع نوری در تماس با پوست قرار گرفته تا به انرژی فوتون، اجازه نفوذ به بافت نرم دهد. این موضوع که طول موج های لیزر را می توان تغییر داد، اهمیت بسیار بالایی دارد، زیرا می توان طول موج آن را تنظیم کرد و برای موارد مختلف به کار برد.
لیزر های پر توان عارضه کوتاه مدت ندارند عارضه طولانی مدت آنها در صورت عدم استفاده از عینک محافظ کاتارکت چشمی یا همان آب مروارید می باشد. لیزر هیچ عارضه در سر و مغز و سیتم های تناسلی و کلیه ایجاد نمی کند و بیماران بدون هیچ دغدغه ای می توانند از لیزردرمانی استفاده کنند. لیزردرمانی سیاتیک بسیار موثر و جز مدالیتی هایی است که اگر استفاده نشود بیمار قسمت مهمی از درمان را از دست داده است. لیزردرمانی سیاتیک باید زیر نظر متخصصین و کسانی که کاملا به لیزر آشنایی دارند انجام شود تا هم دوز مناسب به عصب تابیده شود و هم افزایش دوز ایجاد نشود که بیمار دچار تشدید درد شود. درمان زانو درد یکی از مسائلی است که باید هر چه سریعتر برای آن اقدام کرد تا منجر به عوارض  جدی تر نشود.  لیزر درمانی زانو چیست  از روش ها درمان زانو درد با لیزر است که روشی موثر و تاثیرگذار است.

  • داشتن یک عصا، پوشیدن کفش های مناسب، زانو بند و… نیز میتواند در برخی موارد موجب حذف نیروهای ناخواسته از روی مفصل شود.
  • این روش همچنین رشد بافت جدید را افزایش می‌دهد و مسکن‌های طبیعی به نام اندورفین را آزاد می‌کند.
  • این روش نوعی درمان جایگزین است و بسیاری از پزشکان و ارائه‌دهندگان خدمات بیمه آن را اثبات نشده در نظر می‌گیرند.
  • لیزردرمانی گردش خون را بهبود می دهد، اندورفین تولید کرده که با درد مبارزه کند، التهاب را کاهش داده و باعث رشد بافت سالم و جدید می شود.
  • با توجه به این مسئله، در گذر زمان و افزایش سن، پاها به نسبت دیگر قسمت‌های بدن، آسیب پذیرتر خواهند بود.



یکی از مهم ترین تفاوت هایی که لیزر و نور دارند این است که طول موج های نور قابل تغییر نیستند، این در حالی است که طول موج های لیزر قابلیت تنظیم شدن دارند. داروها جزء پرمصرف‌ترین محصولاتی هستند که در روند درمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. این مواد به سبب شیمیایی بودن، می‌توانند عوارض بسیاری را با خود به همراه آورند! در روند فیزیوتراپی زانو با لیزر، هیچ احتیاجی به مصرف دارو و مسکن نیست.
این روش نوعی درمان جایگزین است و بسیاری از پزشکان و ارائه‌دهندگان خدمات بیمه آن را اثبات نشده در نظر می‌گیرند. با پزشک یا فیزیوتراپیست تان مشورت کنید تا متوجه شوید که هنگام خرید باید به دنبال چه ویژگی‌هایی باشید و نباشید. همچنین می توانید یک دستگاه لیزر را برای استفاده در خانه خریداری کنید که می تواند خیلی راحت تر باشد. نکته مثبت آن این است که لیزرتراپی سرد بی درد و غیرتهاجمی است و شامل استفاده از داروهای قوی نمی شود.
هر چمد که در حال حاضر هیچ درمانی برای مشکلاتی مانند آرتریت و یا بیماری‎های استخوانی مشابه وجود ندارد اما با این حال لیزر پر توان می‎توان علائم و دردهای پیش آمده را رفع کند و تسکین دهد. استفاده از لیزر باعث می‎شود که فرد با کنار گذاشتن درد و مشغول شدن به ورزش‎های سبک و فعالیت از وزن خود نیز بکاهد و این در اغلب موارد موثرترین راهکار برای پایان بخشیدن به دردهای یا مشکلات زانو می‎باشد. قیمت و هزینه نهایی لیزر تراپی زانو با توجه به عوامل متعددی مشخص می شود و مجموع این عوامل در کنار یکدیگر سبب به وجود آمدن قیمت نهایی خواهد شد.
لیزردرمانی سرد نشان داده است که درد زانو خفیف تا متوسط را تسکین می‌دهد، همچنین حساسیت به فشار و انعطاف‌پذیری مفصل را بهبود می‌بخشد. در طول درمان، پزشک دستگاه لیزر سرد را مستقیماً روی پوست زانو نشانه می‌گیرد. یا پوست را لمس می‌کند یا خیلی به آن نزدیک می‌شود.این دستگاه یک پالس نور سریع به زانو می‌فرستد که از 30 تا 60 ثانیه طول می‌کشد. لیزردرمانی نسبتاً جدید است و محققان هنوز نمی‌دانند که آیا این روش خطرات طولانی مدتی دارد یا خیر. اکثر مطالعات به بررسی اثرات کوتاه مدت پرداخته‌اند، بنابراین ممکن است لیزردرمانی بتواند عوارض جانبی طولانی مدتی را ایجاد کند که هنوز مشخص نشده است. لیزردرمانی یک درمان جایگزین برای برخی از انواع درد است، مانند دردهایی که اغلب در زانو ایجاد می‌شود.

با ما تماس بگیرید


ممکن است برای کنترل آرتروز زانو به یک یا چند متد درمانی نیاز باشد. برای تسکین درد شاید به بیش از ۳۰ جلسه درمان نیاز باشد و زمان ببرد. قبل از انجام این کار اطمینان حاصل کنید که مشکل تان از نظر پزشکی تشخیص داده شده و درمان با این روش مشکلی برایتان ایجاد نمی‌کند. این امر موجب شد که محققان نتیجه بگیرند که لیزرتراپی سرد می‌تواند در کنترل عارضه های التهابی مفید باشد. ممکن است نیاز باشد که چند بار در طول یک یا چند هفته یا چند ماه برای درمان مراجعه کنید. این روش یک روش غیر تهاجمی است که می‌تواند توسط پزشک، متخصص بالینی یا یک فیزیوتراپیست انجام شود.

شایع‌ترین عوارض جانبی پس از درمان با لیزر گرم به شرح زیر است:


لازم به ذکر است که از این دستگاه برای خانم های باردار، بیماران مبتلا به تومور و کسانی که داری عفونت می باشند استفاده نمی شود. اینها مشکلاتی هستند که به طور معمول برای زانو پیش می‎آیند ابتدا مشکل خاصی را رقم نمی‎زنند و ممکن است یک درد کم در زمان استفاده را به همراه بیاورند اما پس از مدتی این درد تبدیل به دردی پر رنگتر حتی در زمان استراحت نیز می‎شود. بعضی از شرکت‌های بیمه ممکن است در صورتی که پزشک تان چیزی را تجویز کند بخشی از هزینه را بپردازند. می توانید خودتان وسایل کمکی را خریداری کنید اما درباره اینکه کدام یک احتمالاً به کمک تان می آیند با پزشک مشورت کنید. انجام این روش برای درمان عارضه ای که علت آن مشخص نشده است نیز جایز نیست. بنابراین درمان های شما با لیزرتراپی ممکن است در بیمه سلامت تان پوشش داده نشود.
گاهی اوقات زانو درد به دلیل آرتروز یا التهاب مایع بین مفصل ها رخ میدهد. التهاب و آرتروز باعث می شود که مفاصل به یکدیگر برخورد کنند و درد را ایجاد کنند. انجام  فیزیوتراپی باعث می شود که مایع بین مفصلی به مرور زمان ترمیم شود. با توجه به کارایی لیزر درمانی از نظر زمانی و کاربردهای وسیع آن، این روش تبدیل به یکی از متداول ترین سبک های درمانی در درمان بیماریهای عضلانی و اسکلتی شده است.
نیازی به هیچ آمادگی قبلی نیست و پس از آن میتوانید فوراً کارهایتان را انجام دهید. این مدت زمان با دوز مورد استفاده و اندازه ناحیه تحت درمان تعیین می شود. به سمت راست یا چپ خود نخوابید و اگر می خواهید این کار را انجام دهید بین زانوهای خود بالش قرار دهید.

پس از عمل لیزر تراپی


تشخیص پای پرانتزی خفیف بر عهده پزشک می باشد و با توجه به فاصله میان پاها، پزشک روش درمانی مناسب را ارائه می کند. تاثیر دیگر پرتو لیزر در تولید افزایش میزان سرتونین و اندورفین خون است. اندورفین باعث فعال سازی هورمون های شیمیایی در نهایت تسکین درد و سروتونین یکی از انتقال دهنده‌های عصبی قدرتمند به مغز است که در تسکین درد و بهبودی سریعتر بیمار بسیار موثر است.
تاثیر درمان و جراحی زانو درد با لیزر عموما مادام العمر است و اغلب بیماران پس از انجام این روش به بهبودی کامل دست می یابند. در صورتی که در زمینه لیزر درمانی زانو سوالی دارید؛ می توانید سوالات خود را از دکتر علیرضا امین جواهری بپرسید. لیزر درمانی زانو برای تمام اجزای آسیب دیده زانو مفید است و با تاثیر مستقیمی که به سلول ها و بافت های آسیب دیده دارد باعث کاهش درد بیمار می شود. از کاربردهای اصلی دستگاه ام فی می‌توان به درمان کشیدگی و پارگی ماهیچه، تاندونیت (التهاب تاندون)، نورالژی عصب بازو، درد جمجمه ـ صورت، بورسیت، لومباگو، آرتریت (بیماری‌های التهابی مفصل)، درد مفصلی، ورم و هماتوم اشاره کرد.
دکتر زهره عشقی پزشک متخصص طب فیزیکی و توانخبشی در شیراز، ارائه کننده خدمات درمان بیماری های اسکلتی و عضلانی در شیراز، برای دریافت نوبت حضوری جهت معاینه، تشخیص و درمان با اطلاعات صفحه تماس با ما و مطب ارتباط برقرار کنید. لیزر پرتوان مناسبترین گزینه درمانی برای بیمارانی است که بدنبال درمان بدون جراحی، تزریق و خوردن دارو و راههای ایمن و بدون عارضه هستند. پس از یک جلسه درمان، شما احساس بهتری خواهید داشت؛ اما تعداد جلسات درمان مورد نیاز به شدت آسیب‌دیدگی زانوی شما بستگی دارد. ممکن است از شما خواسته شود که به مدت چند هفته یا چند ماه چندین مرتبه در هفته به مطب مراجعه کنید. پزشک پس از تشخیص عارضه غالباً ۵ تا ۸ جلسه درمانی را تجویز می‌کند. اکثر بیماران پس از ۳ یا ۴ جلسه متوجه تغییر کوچکی می‌شوند و با کامل کردن دوره درمان بهبود شگرفی در ۸۰ تا ۸۵ درصد از بیماران رخ می‌دهد.